Ingrijorandu-te de ziua de maine, vei pierde ziua de azi fara nici o realizare!

vineri, 17 septembrie 2010

Sarutul – Ne sărutăm sau nu?


Intimitatea este un loc în care cu toţii ne dorim să ajungem. Nu mă refer doar la intimitatea fizică… ci la inima care primeşte dorinţele, durerile, bucuriile.

Ce legătură au aceste subiecte cu… sărutul?

Sărutul este un act intim, care are loc între 2 parteneri care sunt angajaţi într-o relaţie serioasă. De preferat… căsătoria.

Nu am nimic împotriva sărutului! :) Chiar nu am. Trebuie să recunosc că m-am gândit mult dacă ar trebui să abordez subiectul acesta: ne permitem să ne sărutăm în cadrul relaţiei cu partenerul? Sau ar trebui să aşteptăm până la căsătorie??

…Ei bine, nu suntem în epoca de piatră ( ar zice unii ) şi nici nu trebuie să fim prea spirituali ( pot zice alţii ).
Iată definiţia sărutului, potrivit cu DEX-ul: A (se) atinge cu buzele în semn de respect, de prietenie, de umilinţă sau ca o manifestare erotică; a (se) pupa. Este o acţiune manifestată reciproc…

Deci? Ne sărutăm sau nu? : ))

1. Sărutul înseamnă intimitate.

Care e stadiul relaţiei voastre ? Vă întâlniţi de vreo 2 zile, 2 săptămâni… şi nu mai ai aer să respiri? : ))

2. Sărutul generează apropiere fizică.

Apropierea fizică este de dorit şi normală. Vorbesc despre limite clare: îmbrăţişări, ţinut de mână… nu umblăm pe sub sau peste hainele fetelor, mai ales în partea din faţă. : ))

Dacă ai ajuns pe sub… s-ar putea să treci graniţa la petting… so, take care.

3. Sărutul generează apropiere emoţională.

El este un act care are loc între două persoane care au făcut un legământ, care sunt parteneri pentru căsătorie sau sunt căsătoriţi ( asta e chiar… utopie, ştiu : )) )


Legătura emoţională, dedicarea emoţională este mult mai pregnantă la fete, din acest motiv, ele sunt dispuse să «ofere » fizic pentru împlinire emoţională. Acest teren este propice pentru dezvoltarea curviei, preacurviei…

Atenţie… atenţia primită în schimbul unor « atingeri » mai « profunde » duce clar la… curvie.

4. Sărutul stimulează dorinţa de a « explora » mai mult…

Era logic să urmeze după punctul de mai sus. Doar dacă ai mers… cam departe, ajungi la explorare… şi nu te va mai mulţumi ce primeşti azi. Mâine vei dori ceva mai mult..

Atenţie… atenţia primită în schimbul unor « atingeri » mai « profunde » duce clar la… curvie.

5. Sărutul e parte din preludiul actului sexual.

Asta chiar e taree !!! E clar că este parte… dar chiar nu avem voie să ne sărutăm ??

NU e menirea mea să stabilesc LIMITELE. Eu doar doresc să punctez câteva lucruri simple, logice, care vin unul după celălalt…

Sărutul pasional, « franţuzesc », e parte din preludiul actului sexual. Generează dorinţe erotice care te vor… sfâşâia dacă nu faci ceva…

Azi poate nu faci « ceva », dar mâine… în timp ce-ţi va arde stomacul, testiculele şi alte organe genitale, mintea-ţi va fi doar la cum să primeşti mai mult… sau… cum să primeşti mai mult fără să sari « gardul »… Helooou ! Eşti deja după gard… şi te paşte pericolul !

Deci??? Ne sărutăm sau nu???

Dumnezeu să-ţi lumineze inima şi mintea, ca să poţi trăi în curăţia LUI.

Simona Loga

Un comentariu:

  1. așa este. Avem nevoie ca Dumnezeu să ne arate cea mai bună cale întru toate și să ne dea putere să o urmăm :) ... dar trebuie și noi să dorim să vedem această cale :)

    RăspundețiȘtergere