Ingrijorandu-te de ziua de maine, vei pierde ziua de azi fara nici o realizare!

miercuri, 11 august 2010

Lucruri care te ridica...


Este dimineata!

Fiecare dimineata este unica!Pentru mine,asta este a 7912-a dimineata si este tot atat de speciala ca si celelalte!Ador fiecare rasarit,raman impresionata de fiecare zgomot al inceputului de zi,chiar si de cel produs de Retim:))

Obisnuiesc, cand deschid ochii sa citesc cate un psalm,dar care?toti sunt atat de faini si atunci ma pun si calculez dupa data zilei.De exemplu azi am citit psalmul 49(11+8+30=49)si mai sunt si alte metode de calcul!

Inima lui David era plina de ganduri de judecata.Deschid televizorul si uitandu-ma la stiri ma ingrozesc..acelasi ganduri imi vin si mie in minte:le-a trebuit avutii si bogatie si faima si toate cele..si acum isi plang de mila ca bancile nu ii iarta si le iau tot ce au agonisit pana acum!

Psalm 49:11-15
"Ei îşi închipuie că veşnice le vor fi casele, că locuinţele lor vor dăinui din veac în veac, ei, care dau numele lor la ţări întregi.
Dar omul pus în cinste nu dăinuieşte, ci este ca dobitoacele care se taie.
Iată ce soartă au ei, cei plini de atâta încredere, precum şi cei ce îi urmează, cărora le plac cuvintele lor. -
Sunt duşi ca o turmă în locuinţa morţilor, îi paşte moartea, şi în curând oamenii fără prihană îi calcă în picioare: li se duce frumuseţea, şi locuinţa morţilor le este locaşul.
Dar mie Dumnezeu îmi va scăpa sufletul din locuinţa morţilor, căci mă va lua sub ocrotirea Lui. -

Ce nadejde mai pot avea oameni astia?cum sa mai iubeasca?cum sa creada ca totul va fi bine?Pur si simplu,indoiala,ingrijorarea,descurajarea,temerea, si alte lucruri isi fac cuib in inima si fura tot ceea ce inseamna bucurie,dragoste,nadejde,credinta,liniste,pace...

Nu esti invins cat ai credinta!Credinta te ridica cand esti cazut!

Nu esti infrant cat ai nadejde!Nadejdea te ridica cand poti fi trantit!

Nu esti zdrobit cat ai iubire!Iubirea te inalta,poti fi calcat dar nu zdrobit!

Credinta,nadejdea si dragoste ,raman aceste 3 lucruri care te ridica atunci cand te simti cazut,trantit sau zdrobit!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu