Ingrijorandu-te de ziua de maine, vei pierde ziua de azi fara nici o realizare!

luni, 16 august 2010

Timpul...


Timpul..dusman sau prieten al nostru?vrem sa traim, dar, paradoxal, ne grabim parca spre "iesire" fara sa bagam de seama ca avem motive sa ne oprim macar o vreme, macar "un" timp... sa ne oprim pentru prieteni, pentru zambete,sa ne oprim pentru lucrurile dupa care tanjim!
De ce exista timpul?Raspunsul lui Albert Einstein a fost ca timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp?Nu am mai putea aprecia,nu ne-am mai putea bucura de fiecare lucru care este unic si este deosebit..dar fiecare la timpul lui caci mai bun este sfarsitul decat inceputul unui lucru!
Timpul are metoda lui de a-si pune amprenta lui in viata noastra;de exemplu ridurile sunt autostrazii pentru timp si totusi se spune ca timpul le vindeca pe toate..
Avem atata nevoie de timp pentru a depasi anumite situati din viata noastra...poate nu prea placute...insa atunci cand sunt cele mai bune momente care le-am fi trait...timpul nu mai "tzine" cu noi!!
Sa nu numaram fiecare ora din zi ci sa facem in asa fel incat fiecare ora din zi sa conteze,sa alegem momentul..inseamna a castiga timp...
Nu te plange de timpul tau daca il gasesti rau;intreaba-te ce ai facut ca sa il faci mai bun...Este dificil sa traiesti in prezent,ridicol sa traiesti in viitor si imposibil sa traiesti in trecut.
Nimic nu este mai indepartat decat minutul care tocmai a trecut!(Jim Bishop)
Nu poti sa planifici niciodata viitorul bazandu-te pe trecut.Timpul este o valoare de sentiment,pentru unii trece prea repede,pentru altii prea incet...
Banii cheltuiti si timpul cheltuit arata cui slujesti!
...si totusi....timpul nu ne apartine niciodata,el isi urmeaza cursul si de cele mai multe ori prezinta sau nu un avantaj pentru noi!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu